JO TAMBÉ VOTO EN BLANC A LES ELECCIONS RECTORALS

A la upf portem quatre anys sofrint una política rectoral que ignora a membres de la comunitat universitària com ara els estudiants i el PAS.

S’ha fet un trasllat de campus d’esquenes a tots nosaltres; se’ns ha portat a un campus que ni tan sols està acabat. Un campus que a més suposa la mercantilització de la universitat. És indiscutible que aquest campus disposa de molts més recursos i instal•lacions molt útils per a l’ús dels estudiants. Però, realment aquestes millores valen el preu que estem pagant per elles? Val la pena que el preu que paguem sigui una educació orientada a les necessitats de l’empresa privada enlloc de a les necessitats socials i culturals?

S’ha negat el diàleg als estudiants, i s’ha optat per fer-nos callar a cop de porra. S’han desacreditat les nostres reivindicacions de cara als mitjans fins al punt de tergiversar la realitat. A més a més, el rector aposta pel castellà i l’anglès a l’hora d’impartir les classes, enlloc del català, el qual considera una llengua minoritària i poc útil. Fa referència a la llengua catalana com “els barrots de la nostra presó”. Aquesta actitud té poc sentit en una universitat que rep el nom del gramàtic més important que ha tingut mai la llengua catalana.

Per la política duta a terme durant els darrers quatre anys pel rector de la Universitat Pompeu Fabra i pels fets i declaracions dels darrers dies, DES DE L’ASSEMBLEA UPF POBLENOU US DEMANEM EL VOT EN BLANC A LES ELECCIONS RECTORALS DE DIJOUS 26.

Per informació sobre horari i meses electorals feu click aquí.


Entra a l’esdeveniment facebook “Vot en blanc a les eleccions rectorals” i convida gent.

One response to “JO TAMBÉ VOTO EN BLANC A LES ELECCIONS RECTORALS

  1. Ei! Sóc la Mariona Ferrer. Dimecres passat, dia previ a les eleccions a rector, vam petar la xerrada sobre el vot en blanc i els aconteixements de la matinada i jornada del divendres 13 amb quatre de vosaltres.

    Si us voleu sentir i saber-ne més només cal que cliqueu a la primera part del programa Les veus del silenci, a http://www.upf.edu/upfradio.

    “Daniel Mourenza, Elisa Moros, Alberto Llor, Marc Castañé i Mariona Ferrer i Fornells reflexionen a la secció De portada del programa.Una secció que analitzarà cada quinze dies sobre un tema d’actualitat però que no s’en fa ressò pels mitjans de comunicació, o bé se li dóna una perspectiva que no mostra totes les cares del conflicte.

    Esperem que us agradi. Ens veiem un dimarts a l’assemblea!

Deixa un comentari, no cal que escriguis ni nom ni correu electrònic

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s