Convocatòries pel dia 2 i 3 de maig

Des de l’Assemblea d’Estudiants UPF Poblenou us comuniquem que recolzem la vaga estudiantil del dia 3 de maig proposada des de la PUDUP.

Per tal de fer-la efectiva, farem un seguit d’activitats. T’animem a participar, som estudiants preocupats pel nostre temps com tu, contacta’ns 😉

DIA 2 DE MAIG

  • de les 10:00 a les 18:00 tindrem oberta una paradeta amb pastissets, sucs, cafès. Seguim recollint firmes en paper pel nou marc d’avaluació i us oferim informació sobre el procés i les dificultats econòmiques que se’n derivenHas calculat ja la teva matrícula de l’any vinent?
  • de 12:00 a 14:00 hi haurà xerrada i torn obert de paraules sobre el Nou Marc d’Avaluació, a càrrec de João França. Intentarem sintetizar l’informació més rellevant que afecta als Estudiants, PDI i PAS.
  • de 14:00 a 16:00 hi haurà un altre xerrada i torn obert de paraules sobre la Vaga com a via per aconseguir els nostres objectius, a càrrec de Arnau Mallol.
  • a partir de les 20:00 començarem a organitzar l’Ocupació del Campus de la Comunicació i a coordinar-nos per la vaga d’estudiants del dia 3.
  • pausa a les 21:00 per sopar tots junts, i després seguir amb la coordinació de la vaga fins que t’agafi la son!

DIA 3 DE MAIG

Comença la Vaga General d’Estudiants!

  • a les 12:00 convocatòria de la PUDUP a Plaça Universitat per la manifestació que anirà en direcció al Campus UPF de la Ciutadella.
  • a Ciutadella hi haurà un dinar popular amb el suport de col·lectius antirepressió que us tindran preparats menjars en paradetes. El motiu és recaptar diners per les seves respectives caixes de resistència.
  • per la tarda no s’han organitzat activitats ni convocatòries per no interferir amb la què hi ha per la visita del Banc Central Europeu a Barcelona. Preneu precaució.

Deixa un comentari, no cal que escriguis ni nom ni correu electrònic

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s