Les estudiants del Campus de la UPF de Poblenou obrim la biblioteca 24 hores en contra les retallades en educació

L’Assemblea UPF del Campus de Poblenou està ocupant la biblioteca del campus des d’ahir. Els motius d’aquesta acció són que des d’aquest passat curs la biblioteca ha patit una retallada d’horaris immersa en el context de precarització general de la universitat i la educació pública.

En el transcurs de la setmana s’ha aconseguit una negociació amb la directora del campus que ha portat a que s’acceptessin una sèrie de reivindicacions lligades a l’horari d’obertura d’aquesta instal·lació. Així, s’ha aconseguit, de moment, que s’obri a les 8:30 durant els caps de setmana, en comptes de a les 10; que es mantinguin obertes les 3 plantes durant tot l’horari; que s’obri la sala polivalent com a aula d’estudi fins les 3:00, a l’espera d’una reunió el dilluns en que aquesta podria romandre oberta 24 hores.

Tot i haver aconseguit aquestes millores tècniques pel que fa al dret a tenir un espai on poder estudiar, l’Assemblea UPF Poblenou entenem que la nostra lluita va més enllà. Emmarquem aquesta ocupació, amb una sèrie d’èxits, dins del context de protesta que portem duent durant tot l’any contra les retallades amb educació, la pujada de taxes, la falta de democràcia universitària i l’aplicació del pla EU2015.

Avui en assemblea s’ha decidit deixar d’ocupar a l’espera de la reunió amb la directora del Campus el pròxim dilluns. A partir del resultat d’aquesta, l’assemblea decidirà si mantenir la ocupació o continuar la lluita per altres vies.

Assemblea UPF Poblenou

Deixa un comentari, no cal que escriguis ni nom ni correu electrònic

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s