#28F Vaga: l’educació és de totes, el deute és vostre: No devem, no paguem

 El día 20 de febrer és donarà el tret de sortida a la setmana de lluita en defensa de la universitat pública que conclourà amb la vaga del 28 del febrer.  Manifest Pudup Les iniciatives per aquesta setmana són múltiples com #LaUniAlCarrer els díes 25 o 26 o tot un calendari d’activitats a la UPF (campus de Ciutadella i campus Poblenou) que penjarem aviat i que comença amb el No paguem a la parada de metro de Ciutadella dimecres 20 a les 8.30h.

El dissabte 23 de febrer la Plataforma Unitaria en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP), de la que formen part tota la comunitat universitaria mobilitzada contra els atacs a la pública: estudiants, Personal Docent i d’Investigació i Personal Administració i Serveis, també participarà a una mobilització amb altres col·lectius sectorials com la tancada del Clínic o els treballadors de telefónica o territorials com múltiples assemblees de Barri.

[+] Informació: 23 F: les lluites al carrer

A continuació reproduim el comunicat amb el que des de la Coordinadora d’assemblees d’estudiants de la UPF (CAUPF) i, per tant, des de l’assemblea d’estudiants del Campus de Poblenou cridem a la vaga i a participar activament en aquesta a tot l’estudiantat.

Format text

Vaga octaveta 28F 2Vaga octaveta 28F

Deixa un comentari, no cal que escriguis ni nom ni correu electrònic

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s